Enhedslistens sommerlejr

22-07-2019 13:30 til 27-07-2019 15:00

Faxe Ladeplads, Danmark


Kan du lide socialisme og solskin? Så tag med på Enhedslistens Sommerlejr!

Vi glæder os rigtig meget til at se jer til en lille uge med masser af spændende workshops, børne- og familievenlige aktiviteter og hygge. Programmet vil blandt andet byde på workshops om borgerløn, klimakamp og feministisk familieliv - og et børneprogram med masser af aktiviteter for de yngste :) Der vil være uddannede børnepassere til at tage hånd om børn over 3 år. Det endelige program kommer senere, men du kan allerede nu sikre dig og din familie en plads.

Sommerlejren bliver afholdt på Faxehus Efterskole. Det koster 1300 kr for en voksen, 1000 kr for en voksen på nedsat pris (Nedsat pris er for mennesker med en indkomst på under 19.000 kr om måneden før skat.) og 500 kr for børn fra 3 år til og med 15 år. Børn under 3 år er gratis. Alt er inkluderet i prisen på nær øl/sodavand, og hvis du er medlem af Enhedslisten, får du også din rejse refunderet.

Børn over 3 år skal tilmeldes separat. Husk at markere på alle tilmeldinger, hvis I ønsker fælles værelse.
Der er 2, 3 og 4 personers værelser. Vi gør, hvad vi kan, for at sørge for at familier holdes i samme værelser, men det kan være nødvendigt at dele større familier op i mindre værelser. Hvis du kommer alene, vil du evt. skulle dele værelse med en anden enkeltdeltager.

Det er også muligt at deltage i enkelte dage - bare marker det i tilmeldingen. Enkelte dage med overnatning koster 250 kr. Enkelte dage uden overnatning koster 150 kr.

Vi glæder os til at se dig! Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Didde Jacobsen på [email protected]

Pris: 1.300,00
Antal pladser: 87
t ttLedige pladser: 0

Der er i øjeblikket ingen ledige pladser. Hvis du tilmelder dig, vil du komme på ventelisten.

DeltagerSpørgsmål

Madvaner

Her skal du krydse af, hvis du er vegetar eller veganerFødevareallergier

Her kan du skrive, hvis du har fødevareallergier, som vores køkkenhold skal tage hensyn til i madlavningen.

Børn under 3 år

Her skal du krydse af, hvis du medbringer børn under 3 år. Der er kun børnepasning til børn over 3 år. Børn under 3 år deltager gratis på sommerlejren.

Jeg ønsker nedsat deltagerpris

Den nedsatte deltagerpris er som udgangspunkt for personer, som har en indkomst på under 19.000 før skat. Du kan kun få nedsat pris, hvis du deltager på hele lejren.


Ønsker til værelsesfordeling

Her skal du skrive navnene på de personer, du ønsker at dele værelse med. Du skal selv sikre dig, at de øvrige personer er tilmeldt til lejren.

Jeg er 15 år eller derunder

Her skal du krydse af, hvis du er 15 år eller derunder.


Særlige hensyn

Her skal du skrive, hvis du har særlige hensyn - handicap eller lignende, vi skal tage hensyn til i planlægningen. Faxehus Efterskole har værelser, hvor der er en ok tilgængelighed, og en del af lokalerne -herunder spisesalen er tilgængelige for kørestole. Der er ikke mulighed for lift m.m. Kontakt os, hvis du er i tvivl om det er muligt at imødekomme dine behov.

Jeg deltager enkelte dage

Her skal du krydse af, hvis du ikke deltager hele ugen, men enkelte dage med overnatning


Jeg deltager kun enkelte dage uden overnatning

Her skal du krydse af, hvis du deltager enkelte dage uden overnatning. Prisen for enkelte dage er 150 kr


Hvor

Strandstræde 3
    4654 Faxe Ladeplads
    Danmark

Hvornår

Fra 22-07-2019 13:30
t Til 27-07-2019 15:00

Arrangør

Enhedslisten
(+45) 33 93 33 24