Enhedslistens sommerlejr 2023

23-07-2023 14:00 til 29-07-2023 14:00


Årets vigtigste Enhedsliste-begivenhed

Enhedslistens sommerlejr 2023

Uge 30, 23-07-2023 til 29-07-2023

Kan du lide sol, sommer og socialisme?

Så tag med på Enhedslistens Sommerlejr 2023!

Vi glæder os rigtig meget til at se jer til en uge med masser af spændende politiske workshops, børne- og familievenlige aktiviteter og hygge.

Kompetente børnepassere vil hver dag stå for en række spændende aktiviteter for alle børn over 3 år. Der vil dog også være masser af tid til afslapning, badning og socialt samvær.

Sommerlejren finder sted i naturskønne omgivelser på Sydsjælland på Faxehus Efterskole, som har en dejlig badestrand i baghaven. Det endelige program kommer senere, men I kan allerede nu sikre jer en plads. Der er plads til 100 deltagere, og vi fordeler pladserne efter først-til-mølle-princippet. Sidste år blev der udsolgt, så tøv ikke for længe med at melde jer til.

Tilmeld jer her:

Det koster 2.000 kr. for en voksen, 1.100 kr. for en voksen på nedsat pris (for folk med lave indkomster) og 800 kr. for børn fra 3 år til og med 15 år. Børn på 0-2 år er gratis. 

Inkluderet i prisen er: ophold, mad og program.

Tilmeldingen åbner 1. februar 2023.

Har du spørgsmål så skriv til sommerlejrudvalget på [email protected]

Faxehus Efterskole
Faxe Ladeplads, Danmark

Pris

Pris: 2.000,00

Pladser

Antal pladser: 85
Ledige pladser: 25

Deltager

Spørgsmål

Enkelte dage uden overnatning

Her skal du krydse af, hvis du ikke deltager hele ugen, men blot enkelte dage uden overnatning. Du kan ikke vælge nedsat deltagerpris ved enkelte dage. Du kan ikke vælge enkelte dage med overnatning.


Hvilke dage deltager du?

Her skal du klikke af, hvilke dage du deltager uden overnatning. I prisen er frokost og aftensmad samt deltagelse i dagens program.Mad

Her skal du krydse af, hvis du er veganer eller vegetar. Allergier kommer i et senere spørgsmål.Allergier

Her kan du skrive, hvis du har fødevareallerger, som køkkenholdet skal tage hensyn til i madlavningen.

Nedsat deltagerpris og børn

Den nedsatte deltagerpris er som udgangspunkt for personer, der har en indkomst på under 9.000 kroner før skat. Svarende til den laveste kontingentsats. Du kan kun få nedsat pris, hvis du deltager på hele lejren. Hvis du har problemer med prisen, så send os en mail.Særlige hensyn

Her skal du skrive, hvis du har særlige hensyn - handicap eller lignende, som vi skal tage hensyn til i planlægningen. Faxehus Efterskole har enkelte værelser, hvor der er nogenlunde tilgængelighed og en del af lokalerne - herunder spisesalen er tilgængelig for kørestolsbrugere. Der er ikke mulighed for lift mm. Der er enkelte værelser, som er velegnet til kørestolsbrugere. Kontakt os venligst, hvis du er kørestolsbruger, så vi kan sikre os at tilgængeligheden er god nok.

Ønsker til værelsesfordeling

Her skal du skrive navnene på de personer, du ønsker at dele værelse med. Du skal selv sikre dig, at de øvrige personer er tilmeldt lejren. Værelserne er 2, 3, og 4-personers værelser.

Børn på 0-2 år (begge år inkl.)

Her skal du krydse af, hvis du medbringer børn på 0-2 år. Der er kun børnepasning til børn, der er fyldt tre år. Børn under tre år deltager gratis på sommerlejren.

Deltagerliste til udsending *

Her skal du krydse af, om vi må dele dine kontaktoplysninger med andre deltagere, så der kan arrangeres samkørsel osv.Hvor

Faxehus Efterskole
Strandstræde 3
4654 Faxe Ladeplads
Danmark

Hvornår

Fra 23-07-2023 14:00
Til 29-07-2023 14:00

Arrangør

Enhedslisten
(+45) 33 93 33 24