Enhedslistens sommerlejr 2020

26-07-2020 13:00 til 31-07-2020 13:00

Faxe Ladeplads, Danmark

Kan du lide sol, sommer og socialisme?


Så tag med på Enhedslistens Sommerlejr 2020!

 

Vi glæder os rigtig meget til at se jer til en lille uge med masser af spændende workshops, børne- og familievenlige aktiviteter og hygge. Programmet vil byde på et dagligt tag-selv-bord af politisk indhold om f.eks. feminisme, klimakamp, politisk økonomi og international solidaritet samt mere sociale aktiviteter som rundbold, banko, korsang og udflugt. Kompetente børnepassere vil hver dag stå for en række spændende aktiviteter for alle børn over 3 år. Der vil dog også være masser af tid til afslapning, badning og socialt samvær.


Sommerlejren finder sted i naturskønne omgivelser på Sydsjælland, på Faxehus Efterskole, som har en dejlig badestrand i baghaven. Det endelige program kommer senere, men du kan allerede nu sikre dig og din familie en plads. Der er plads til 100 deltagere, og vi fordeler pladserne efter først-til-mølle-princippet. Sidste år blev der udsolgt, så tøv ikke for længe med at melde dig til.


Det koster 1.400 kr for en voksen, 1.000 kr for en voksen på nedsat pris (for folk med lave indkomster) og 500 kr for børn fra 3 år til og med 15 år. Børn under 3 år er gratis. Det er også muligt at deltage enkelte dage.

Alt er inkluderet i prisen på nær øl/sodavand, og hvis du er medlem af Enhedslisten, får du også din rejse refunderet.


Pris: 1.400,00
Antal pladser: 90
Ledige pladser: 0

Der er i øjeblikket ingen ledige pladser. Hvis du tilmelder dig, vil du komme på ventelisten.

DeltagerSpørgsmål

Madvaner

Her skal du krydse af, hvis du er vegetar eller veganerFødevareallergier

Her kan du skrive, hvis du har fødevareallergier, som vores køkkenhold skal tage hensyn til i madlavningen.

Børn under 3 år

Her skal du krydse af, hvis du medbringer børn under 3 år. Der er kun børnepasning til børn over 3 år. Børn under 3 år deltager gratis på sommerlejren.

Nedsat deltagerpris for folk med lav indkomst

Den nedsatte deltagerpris er som udgangspunkt for personer, som har en indkomst på under 19.000 før skat. Du kan kun få nedsat pris, hvis du deltager på hele lejren.


Ønsker til værelsesfordeling

Her skal du skrive navnene på de personer, du ønsker at dele værelse med. Du skal selv sikre dig, at de øvrige personer er tilmeldt til lejren.

Jeg er 15 år eller derunder

Her skal du krydse af, hvis du er 15 år eller derunder.


Særlige hensyn

Her skal du skrive, hvis du har særlige hensyn - handicap eller lignende, vi skal tage hensyn til i planlægningen. Faxehus Efterskole har værelser, hvor der er en ok tilgængelighed, og en del af lokalerne -herunder spisesalen er tilgængelige for kørestole. Der er ikke mulighed for lift m.m. Kontakt os, hvis du er i tvivl om det er muligt at imødekomme dine behov.

Jeg deltager enkelte dage

Her skal du krydse af, hvis du ikke deltager hele ugen, men enkelte dage med overnatning


Jeg deltager enkelte dage

Her skal du krydse af, hvis du kun deltager enkelte dage med overnatning. Et døgn koster 350 kr i deltagerpris. Kryds af her, hvilke dage du deltager.

Vælg mindst 1 svarmulighed(er)


Kommentarer vedr. enkelte dage med overnatning

Her må du meget gerne skrive, hvis du allerede nu ved, hvornår du ankommer/afrejser, så vi kan tænke det ind ift madlavning m.m

Jeg deltager kun enkelte dage uden overnatning

Her skal du krydse af, hvis du deltager enkelte dage uden overnatning. Prisen for enkelte dage er 150 kr


Jeg deltager enkelte dage uden overnatning

Her skal du krydse af, hvis du deltager dage fra morgen til aften - med mad, men uden overnatning. Det koster 150 kr på dag.

Vælg mindst 1 svarmulighed(er)Kommentarer vedr. enkelte dage uden overnatning

Her må du gerne skrive, hvis du allerede nu ved, hvornår du ankommer/afrejser, så vi kan tage hensyn til det ifm madlavning.

Hvor

Strandstræde 3
    4654 Faxe Ladeplads
    Danmark

Hvornår

Fra 26-07-2020 13:00
Til 31-07-2020 13:00

Arrangør

Enhedslisten
(+45) 33 93 33 24